torsdag den 18. august 2016

Obskuriøst 2001-2009 nu digitalt!

Bladet - det gamle blad i hvert tilfælde - er gået digitalt. Obskuriøst 2001-2009 på archive.org

Jeg prøvede selv for nogle år siden, på en blog som siden hen crashede. Denne her løsning skulle være sikker og solid nok - så solidt som noget nu kan være her på nettet.

Der er naturligvis alle de officielle trykte udgivelser, inklusiv flyveblade og andre småtryk, plus en håndfuld fraklip og diverse underligheder. Førstnævnte kategori har noget med "Obskuriøst" forrest i titlen - og ja, det inkluderer altså cd omslagene, selvom jeg kun afsatte ganske få cd'er stykker i sin tid. De er skam officielle nok. Well, måske er der for meget udenomshalløj - jeg har ellers holdt igen med det værste nørderi. Nu ligger det der i hvert tilfælde.

Obskuriøst 2013 og frem vil fortsat være print only, i lang tid fremover.

tirsdag den 16. august 2016

Obskuriøst nr. 17: Electric Boogaloo

Ok, det gik lidt hurtigere end forventet - og det endda på trods af en led lungeinfektion. Jeg havde egentlig ikke planlagt flere numre i år, men følte, jeg var nødt til at markere femtenårs jubilæet på en eller anden måde - og den mest logiske var naturligvis... et blad. Okay så.

Obskuriøst nr. 17 er pr. 16. august sendt til tryk og forventes at være "på gaden" ultimo august. Bladet er håndredigeret. som nr. 16, men måske nok en smule mere kaotisk og "edgy" (så edgy som Obskuriøst nu kan blive). Jeg har benyttet to printere og to scannere til det rent tekniske samt en hulens masse skrivegrej, papir og limstifter under selve redigeringen - og så har jeg drukket spandevis af kaffe undervejs. Jeg har klippet løs i en kæmpe stak af gamle ugeblade, musikmagasiner og alskens andre publikationer.

Formodentlig sidste udgivelse i 2016 - nu får vi at se.


UPDATE 24. AUGUST: BLADET ER NU PÅ GADEN!

Tekniske data: Trykt blad, 24 hæftede sider i farver, oplag de sædvanlige 50. Prisen: 30 kroner plus forsendelse. Bladet indeholder bidrag fra to gæsteskribenter: En videomans erindringer, af Heine Sørensen (uforkortet udgave af artiklen fra Obskuriøst nr. 1), Antikvariater 2, af Lars Vinther Madsen. Øvrigt indhold er skrevet af redaktøren: En ny blodig buket, Af En bunkesamlers bekendelser, This World of Water, Den store hvide verden, Nyt fra nær og fjern, Bagtalen.

Plus! Obskuriøst nyhedsbrev nr. 8 (håndredigeret ligesom selve bladet). Tre uhæftede ark i s/h, oplag: ca. 30 eksemplarer. Indhold: Nyhedsbrev, Støvsuger pop, Sidste nyt!

onsdag den 3. august 2016

Obskuriøst nr. 17

Egentlig ville jeg have rundet 2016 af med et genoptryk af Obskuriøst nr. 1 og måske et nyhedsbrev. Men der er ingen kreativ udfordring i et uændret genoptryk og jeg besluttede at markere 15-året for bladets debut med et nyt, ordinært nummer i stedet (selvom jeg dog genbruger noget materiale fra dengang, sååååå....). Foreløbige detaljer:

24 sider i farver, håndredigeret ligesom sidst. To gæsteskribenter. Forventet udgivelse: primo oktober.